Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Η Θεσσαλονίκη,το ποδόσφαιρο,η πίστη στο Θεό και ο ΠΑΟΚ....





(φωτ. π.Χαράλαμπος Παπαδόπουλος)




Μία άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα έκανε σε κατοίκους της Θεσσαλονίκης το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και δημοσιεύεται την Κυριακή (15/5) στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος". Στις πολλές ερωτήσεις, δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή που έχει να κάνει με το αθλητικό κομμάτι της ζωής του καθένα.
Σε ερώτηση, λοιπόν, για το ποια ομάδα υποστηρίζουν οι περισσότεροι Θεσσαλονικείς, τα πράγματα... μαύρισαν! Το 36% των κατοίκων της μακεδονικής πόλης υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ, το 18% τον Άρη και ένα 7% τον Ηρακλή. Μάλιστα, υπάρχει και ένα 13% που υποστηρίζει τις ομάδες της Αθήνας. Με άλλα λόγια, Άρης, Ηρακλής και ΠΟΚ ξεπερνούν κατά μόλις 2% το ποσοστό του ΠΑΟΚ. Αν μη τι άλλο, αυτό λέει πολλά!
Σας μεταφέρουμε αυτούσιο το κείμενο από την ιστοσελίδα του "Αγγελιοφόρου":
"Στις πιο γουστόζικες ερωτήσεις, οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονται πιστοί, ενώ αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό (15%) προσεγγίζουν (τυχαίο; Δεν νομίζω…) αυτούς που υποστηρίζουν ομάδες του ΠΟΚ (13%). Η Παοκάρα μαζεύει 36%, ο θεός Άρης το αναπάντεχα χαμηλό 18%, ενώ ο «Γηραιός» σπανίζει (7%). Παρά τις εφημερίδες, τις βουβουζέλες, τις εντάσεις και τις εκρήξεις, ο κόσμος δε φαίνεται τόσο αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο..."


1 σχόλιο:

  1. Λέει απλά οτι όλη η πόλη είναι ασπρόμαυρη. Η πολη μας ανήκει χαχαχα ΠΑΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...