Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Από τη Λαχαναγορά .... στη Μαδαγασκάρη


Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησαν τα μέλη του Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς. Για την ακρίβεια, χθες κορυφώθηκε η πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τον τελευταίο ενάμιση μήνα, προκειμένου να συγκεντρώσουν διάφορα είδη και να τα παραδώσουν στο ίδρυμα του πατέρα Αναστάσιου στο Φίλυρο.

«Είναι η πρώτη χρονιά που αναλάβαμε αυτήν την πρωτοβουλία», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τάσος Παπαϊωάννου, πρόεδρος του Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, μιλώντας στον Sport 103 fm. Και συνέχισε: «Πρόθεσή μας είναι να λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της λαχαναγοράς κ. Σαββίδη και τον πρόεδρο του σωματείου φορτοεκφορτωτών για την πολύτιμη βοήθειά τους. Στο πλευρό μας στάθηκαν και φίλαθλοι άλλων ομάδων, όπως του Άρη και του Ηρακλή. Φυσικά και δεν αποκλείουμε κανέναν».
Κι ο Παπαϊωάννου κατέληξε στις δηλώσεις του: «Είμαστε ένα νέο κλαμπ, αφού δημιουργηθήκαμε πριν από ενάμιση χρόνο.
Στεγαζόμαστε σε χώρο εργασίας, και γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχουμε συνδρομές. Δεν έχουμε χαρτιά και καταστατικό, κι αυτό σε ένδειξη αντίδρασης σε όσους ζητάνε από εμάς να είμαστε νόμιμοι, και την ίδια στιγμή αυτοί έχουν προκαλέσει τα δεινά στη χώρα μας. Θέλουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο, να υποστηρίζουμε την ομάδα μας και να διαδίδουμε παντού την αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ».
Μακάρι στο μέλλον να βρεθούν μιμητές τέτοιων πρωτοβουλιών, προκειμένου να καταδειχθεί για μια ακόμη φορά ο ευρύτερος κοινωνικός ρόλος των συνδέσμων φιλάθλων, ιδιαίτερα όσων ανήκουν στην οικογένεια του «Δικέφαλου».
«Αξίζουν συγχαρητήρια στους εμπνευστές αυτής της προσπάθειας, καθώς και σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίησή της, χωρίς να λογαριάσουν κόπο και χρόνο», σχολίασε ο Σπύρος Μηλιωρίδης, που θεώρησε υποχρέωσή του να παραβρεθεί στη χθεσινή εκδήλωση.

ΤΑ ΕΙΔΗ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ
ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΟΥΪΝΕΑ
ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ


Η ανταπόκριση σ’ αυτήν την πρωτοβουλία του Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς υπήρξε τεράστια, αφού τα είδη συγκεντρώθηκαν από το σύνολο σχεδόν της πόλης και περιφερειακά αυτής, από την Περαία μέχρι και τα Διαβατά. Συνολικά τα προϊόντα συγκεντρώθηκαν σε 12 μπαλέτες, καθεμία από τις οποίες ζυγίζει μισό τόνο!
Η παράδοση των προϊόντων συνδυάστηκε χθες το μεσημέρι με το μεγάλο τραπέζι που παραδοσιακά γίνεται στη λαχαναγορά την τελευταία εργάσιμη ημέρα της αγοράς πριν από τα Χριστούγεννα. Στη χθεσινή εορταστική εκδήλωση έδωσε το «παρών» ο Σπύρος Μηλιωρίδης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και ο πάτερ Χρήστος Μήτσιος, ο οποίος είναι άλλωστε και μέλος του Club. Παραβρέθηκαν επίσης μέλη από τους ΣΦ ΠΑΟΚ Αμπελοκήπων και Διαβατών.


Ειδικότερα, συγκεντρώθηκαν ρούχα, υποδήματα, παιχνίδια, γραφική ύλη και κουζινικά σκεύη, τα οποία έχουν μεταφερθεί στο Φίλυρο. Και από κει, θα διανεμηθούν σε περιοχές της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, ακόμη και στις πιο μακρινές χώρες, όπως η Μαδαγασκάρη και η Νέα Γουινέα.

http://www.sportouvorra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...