Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤ-1




Αγαπητοί μας,

Νοιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά μας για το ελπιδοφόρο γεγονός της επανέναρξης της τηλεοπτικής εκπομπής "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ" που επί 19 συνεχή χρόνια μετεδίδετο με ιδιαίτερα υψηλή τηλεθέαση!
Μέσα στην καταχνιά της εποχής και την καταθλιπτική ατμόσφαιρα, το απρόσμενο αυτό νέο ήρθε              να σκορπίσει αισιοδοξία και να αναπτερώσει το ηθικό.
Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, επώνυμους και ανώνυμους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι επί δύο χρόνια, όσο κράτησε η απαγόρευση μετάδοσης της εκπομπής "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ", με συγκινητική μαχητικότητα και ποικίλους τρόπους εκφράσατε την αντίθεσή σας στην αναιτιολόγητη απόφαση της ΕΡΤ.
Η απόφαση αυτή είχε στερήσει τα ελληνικά σπίτια από μια νηφάλια φωνή η οποία χωρίς ακρότητες                      σφυρηλατούσε την ενότητα του λαού, σημείο ζητούμενο ιδιαίτερα στην κρίσιμη εποχή μας,
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους αγωνίστηκαν για την επιστροφή της εκπομπής, υποσχόμεθα  να υπηρετήσουμε ένα νέο "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ" το οποίο θα έχει όλα τα πρότερα θετικά του στοιχεία, αλλά με μια ξεχωριστή οπτική προσέγγιση.
Με θερμές ευχές και πολλές ευχαριστίες.

 Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος
    και οι Συνεργάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...