Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η εκδήλωση του ΚΑΙΡΟΥ για τα Θρησκευτικά.








Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012,στο πατάρι του εκδοτικού οίκου «Α ρ μ ό ς», η εκδήλωση που οργάνωσε ο Πανελλήνιος Θεολογικός Σύνδεσμος «ΚΑΙΡΟΣ-για την αναβάθμιση της θρησκευτικής εκπαίδευσης» και είχε ως θέμα:«Τα Θρησκευτικά στη σύγχρονη κοινωνία: Ερωτηματικά, προκλήσεις και προοπτικές».

Εισηγητές ήταν ο Δημήτριος Μόσχος, Επίκουρος Καθηγητής Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ & ο Ανδρέας Αργυρόπουλος, Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων Δυτικής Μακεδονίας.Τη συζήτηση συντόνισε ο Γιώργος Καπετανάκης, Δρ. της Θεολογικής Σχολής Αθηνών.
Οι ομιλητές αναφέρθηκαν αναλυτικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μάθημα των Θρησκευτικών στις μέρες μας(περιεχόμενο προγράμματος σπουδών,απαλλαγές,αδιοριστία,μείωση ωρών διδασκαλίας και παρουσίασαν τις προτάσεις του Συνδέσμου μας για τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο.Ακολούθησε γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση στην οποία πήρε μέρος η πλειονότητα των παρισταμένων.Από τους διοργανωτές ανακοινώθηκε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις του ΚΑΙΡΟΥ το επόμενο διάστημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...