Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει τα φιλανθρωπικά συσσίτια των Ιερών Ναών Αγίας Βαρβάρας και Αγίας Μαρίνης.


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέρ της ενίσχυσης των φιλανθρωπικών συσσιτίων

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας και σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Νεότητας Αθλητισμού & Εθελοντών Θεσσαλονίκης, στηρίζει την προσπάθεια ενίσχυσης των φιλανθρωπικών συσσιτίων, που διοργανώνουν καθημερινά οι Ιεροί Ναοί Αγίας Βαρβάρας και Αγίας Μαρίνης.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να συμβάλλουν στην προσπάθεια των δύο ναών, με τη συγκέντρωση τροφίμων, ρουχισμού, θερμαντικών σωμάτων και φυσικά, χρημάτων. Η ενίσχυση των συσσιτίων θα μειώσει το κόστος υλοποίησής τους, αυξάνοντας ταυτόχρονα τον αριθμό των συμπολιτών μας που θα καλύπτονται από αυτά.
Οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να προσέρχονται καθημερινά από τις 9:00π.μ. έως τις 13:00μ.μ. στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας στην Άνω Τούμπα. Ωστόσο, εάν δεν υπάρχει δυνατότητα προσέλευσης, ο Δήμος Θεσσαλονίκης μπορεί να αναλάβει τη διαδικασία της μεταφοράς και να διαθέσει προσωπικό - εθελοντές που χρειάζονται για τη συγκέντρωση της βοήθειας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2310 911 914.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...