Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Η δημιουργία ενός blog και η αξιοποίησή του στη διαδικασία μάθησης

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Θεολόγων στην Κοζάνη

 
Στην αίθουσα του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Κοζάνης ,στο 2ο ΓΕΛ της πόλης,πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Απριλίου το σεμινάριο που οργάνωσε ο Σχολικός Σύμβουλος της Δυτικής Μακεδονίας, κ. Αργυρόπουλος Ανδρέας, με θέμα: «Η δημιουργία ενός blog και η αξιοποίησή του στη διαδικασία μάθησης»
Εισηγητές ήταν ο κ. Αργυρόπουλος Ανδρέας και η κ. Κωνσταντινίδου Σεβαστή, θεολόγος στο Γυμνάσιο Λιβαδερού Κοζάνης.
Στο πρώτο μέρος έγινε αναφορά στη  χρησιμότητα ενός ιστολογίου  στη διαδικασία μάθησης  με συγκεκριμένα παραδείγματα μέσα από τα blogs « Η Θεολογία Μεσοπέλαγα» και «Ουρανοδρόμιο»


Στο δεύτερο μέρος οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο δημιούργησαν στο εργαστήριο το δικό τους blog. Γνώρισαν βασικά στοιχεία για τις απαραίτητες ρυθμίσεις ενός blog,  για την εμφάνισή του, για  τις ετικέτες και τις κατηγορίες. Τέλος,  έγραψαν τα πρώτα τους άρθρα δημιουργώντας υπερσυνδέσμους  και ανεβάζοντας εικόνες και  βίντεο.


        Ευχαριστίες πολλές στο ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Κοζάνης που διέθεσε την αίθουσα τηλεκπαίδευσης, ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο πληροφορικής, και στον κ. Νικολάου Νικόλαο, Υπεύθυνου του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ., για την τεχνική του βοήθεια .
Επίσης, πολλές ευχαριστίες στους συμμετέχοντες θεολόγους για τον τρόπο που δούλεψαν και συνεργάστηκαν. Ήταν καταπληκτικοί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...