Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Καλή Ανάσταση παπα-Γιώργη!






Χθες "έφυγε" από κοντά μας ο π.Γεώργιος Λιαδής. Τον παπα-Γιώργη είχα την τιμή να τον συναντήσω για πρώτη φορά στη Χίο το 2008,όταν επισκέφθηκα το νησί με την ιδιότητα του Σχολικού Συμβούλου των Θεολόγων.Τότε υπηρετούσε στο 1ο Γυμνάσιο της Χίου.Μου προξένησε εντύπωση η απλότητά του,η σεμνότητά του και η διάθεσή του για διάλογο.Άνθρωπος με ανοικτό πνεύμα,άνθρωπος προσφοράς.Δεν του άρεσε η προβολή.Δεν αναφερόταν ποτέ στις αξιόλογες σπουδές του και στη δράση του.Είχε ένα μεγάλο χάρισμα."Άκουγε" τον άλλον,"άκουγε" την κοινωνία.Έπαιρνε τα μηνύματα των καιρών.Σου έδινε "χώρο" στην κουβέντα,πράγμα που όλοι μας το ξεχνάμε.Ταυτόχρονα σε έκανε να θες να τον ακούς.Είχε να" πει".Πολλά και ουσιαστικά.Παπάς του λαού,όπως ακριβώς θέλουμε τους ιερείς μας.



Στη θεολογική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στη Χίο το 2010.Από αριστερά ο συνταξιούχος Θεολόγος και Γυμνασιάρχης κ. Ιωάννης Κολλιάρος,ο π.Γιώργης Λιαδής,ο Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Νομού Χίου κ. Νικόλαος Στουπάκης ,ο Ανδρέας Αργυρόπουλος  και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Χίου π. Γεώργιος Κωνσταντίνου. 




ο παπα-Γιώργης συζητάει με το Σταύρο Γιαγκάζογλου,σύμβουλο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου τότε.Από κοντά οι εκλεκτοί συνάδελφοι Δημήτρης Τσελίγκας και Νικόλαος Μηλιανός







οι φωτογραφίες είναι του συναδέλφου κ.Βενεκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...