Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Το ταξίδι συνεχίζεται...






Φίλες και φίλοι,

          Στα τέλη του 2010 ξεκίνησε η λειτουργία του ιστολογίου μας με σκοπό την ενημέρωση των θεολόγων του Βόρειου Αιγαίου σε ζητήματα σχετικά με το μάθημα των Θρησκευτικών.(Εκείνο το διάστημα είχα την τιμή να υπηρετώ στην Περιφέρεια αυτή ως Σχολικός Σύμβουλος των Θεολόγων).
Πολύ σύντομα ο "σκοπός" ξεπεράστηκε από τα πράγματα...Αυτό φανέρωνε η διαρκής αύξηση των επισκέψεων, τα θετικά σχόλια πολλών συναδέλφων ,οι αναδημοσιεύσεις αρκετών κειμένων μας από άλλα  ιστολόγια κ. λ. π.
           Όλα ξεκίνησαν και ακόμη λειτουργούν σε εθελοντική βάση όπως συνήθως συμβαίνει στο χώρο των bloggers .Οι απαιτήσεις όμως ενός blog που θέλει να ενημερώνει καθημερινά  και  υπεύθυνα,(το κατά δύναμιν) είναι πολλές και αποτελούν εμπόδιο για την πραγματοποίηση άλλων δράσεων.  Δε  να αναστείλουμε τη λειτουργία του,  θα το κάνουμε περισσότερο "επικίνδυνο" και περισσότερο "προσωπικό". Ευχαριστώ όσες και όσους συνεργάστηκαν μαζί μας όλο αυτό το διάστημα ,όσες και όσους μας γοήτευσαν αλλά και εκείνους που μας απο-γοήτευσαν.Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσους μας πολέμησαν με κάθε τρόπο.Η στάση τους μας δίδαξε πολλά.

Πολλά είπα...τα υπόλοιπα στο μέλλον!!!!! 

Το ταξίδι συνεχίζεται...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...