Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη στα σχολεία της Λήμνου-Δεκέμβρης 2011


Το Γυμνάσιο Μύρινας,όπου  και πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική ημερίδα των θεολόγων της Λήμνου.


Μέ το Μανώλη Ρόκκο, πρώην Προϊστάμενο του Γραφείου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Λήμνου και νυν Διευθυντή του Γυμνασίου Μύρινας,άνθρωπο διαρκούς και ανυστερόβουλης προσφοράς.


Το Κάστρο της Μύρινας

Με το Μανώλη Ρόκκο και το Σχολικό Σύμβουλο των Φιλολόγων Νομού Λέσβου Στρατή ΑναγνώστουΜε το Στρατή Αναγνώστου και την Ευανθία Αναγνωσταρά ,Σχολική Σύμβουλο της Μουσικής στην παραλία της Μύρινας.Δεν θα ξεχάσω ποτέ την βοήθεια ,τη στήριξη τους καθ' όλη τη διάρκεια της πενταετούς θητείας μου στο Βόρειο Αιγαίο.
Μούδρος

Με τη νέα Διευθύντρια του Γυμνασίου Μούδρου και Πρόεδρο της τοπικής ΕΛΜΕ κ. Δέσποινα Στυλιανίδου μετά την επιμορφωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο.Χαίρεσαι πραγματικά να συζητάς και να μοιράζεσαι σκέψεις και προβληματισμούς για την εκπαίδευση όταν βρίσκεσαι σε Συλλόγους Διδασκόντων σαν αυτόν του Γυμνασίου Μούδρου.


Είχα την ευλογία να παραβρεθώ στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν του επί χρόνια Διευθυντή του Γυμνασίου Μούδρου και ακούραστου υπηρέτη της δημόσιας εκπαίδευσης κ.Κώστα Σκούρα. Η εκλεκτή συνάδελφος και φίλη Ρεββέκα Καραγάτση αποχαιρετά τον Κώστα Σκούρα εκ μέρους των παλαιών συναδέλφων και φίλων

Με το Στέλιο Καραγιάννη , Διευθυντή του ΓΕΛ  Μούδρου εξαιρετικό εκπαιδευτικό και τον Κώστα Σκούρα


Με το Βασίλη Λασκαρέλια, γυμναστή του σχολείου.


...Τη Λήμνο την αγάπησα από την πρώτη στιγμή ....το Σεπτέμβρη του 2007 ...και από ότι φαίνεται η ψυχή μου κάτι ήξερε..Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...