Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής η ΑΠΑΤΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ????




Το θέμα στο οποίο θα αναφερθώ αφορά υποθέσεις άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ που έτσι και μαθευτεί θα συγκλονίσει.Οι άνθρωποι αυτοί έχουν κάνει ένα δικό τους βατοπαίδι με πολλές μεταφορές χρημάτων στην Αφρική δηθεν για ιεραποστολικό έργο....αριθμούν 13- 14.000 μέλη σε όλη την Ελλάδα και έχουν εκκλησίες,οικήματα,οικόπεδα,αυτοκίνητα αξίας ανω των 40 εκατομμυρίων ευρώ.
Δύο άτομα ηψηλά ιστάμενοι(πρεσβύτεροι ) επαγγέλονται κατασκευαστές, έχουν ακίνητα αξίας άνω των 11.000.000 ευρώ.
Και επειδη αναφερθηκαμε στην περιουσια αρκεί να σας πω πως η εκκλησια της κηφησιας δρυμωνος 7(εξοδο βαρυμπόμπης) είναι αξίας 5.000.000 ευρώ το λιγότερο(αξίζει να σημειωθεί πως την εκκλησία τη συγκεκριμένη την απαρτίζουν 250 άτομα).Πολύ περίεργα εμφανίζουνπεριούσίες δήθεν από δωρεες και εργο ευαγγελίου με αποτέλεσμα οι "πρεσβύτεροι" αυτοί να έχουν επαυλεις με πισίνες και ιδιόκτητες πολυκατοικίες.
Για το ιεραποστολικό έργο βεβαια ζητούν χρήματα από τους πιστους που κατατιθενται σε προσωπικούς λογαριασμούς και ετσι έχουμε ανθρώπους που το 2003 ήταν μπογιατζήδες και δεν είχαν στον ήλιο μοίρα με ακίνητα αξιας 1.500.000 ευρώ και πλέον και καταθέσεις άνω του 1.000.000.
Εχει γίνει και καταγγελία στο ΣΔΟΕ για την εκκλησία της σαλαμίνας και ήδη έχουν αρχίσει έλεγχοι και έχουν βρεθεί "τέρατα".Ο υπεύθυνος της εκκλησίας στραγγιζε κόσμο για να φτιάξει δήθεν εκκλησία και βέβαια το σπίτι του(στο ίδιο οίκημα) αξίας 650.000.
Εκκλησια μενιδίου απαρτίζεται από 150 άτομα και στεγάζεται σε μια εκκλησία αξίας άνω των 4.000.000 ευρώ. Που βρέθηκαν τα λεφτα;Από τις γιαγιάδες της εκκλησίας;Βέβαια κατα ένα περίεργο τρόπο οι πρεσβύτεροι στην εκκλησια τη συγκεκριμένη έχουν αυτοκίνητα αξίας άνω των 350.000 ευρώ και κατα σύμπτωση είναι κατασκευαστές.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ? ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ!!!
Υ.Γ Βεβαίως και υπάρχουν εξαιρέσεις ανθρώπων που βρίσκονται στο δόγμα αυτό γιατί πιστέψαν σε ότι έλεγε το Ευαγγέλιο, που δυστυχώς καθημερινά γκρεμίζονται όλα τους τα πιστέυω από τους φιλοχρήματους, φιλάργυρους που βρίσκονται στην ηγεσία του.

Με εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...