Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Αποτελέσματα εκλογών του ΚΑΙΡΟΥ για την ανάδειξη των μελών του πρώτου Δ.Σ.


Ο Πανελλήνιος Θεολογικός Σύνδεσμος «ΚΑΙΡΟΣ-για την αναβάθμιση της θρησκευτικής εκπαίδευσης» πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012 την πρώτη εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση στην  έδρα του στο Χολαργό . Κατά την διάρκεια της διαδικασίας και σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη η Γενική Συνέλευση αφού ενημερώθηκε για τα πεπραγμένα της απερχόμενης προσωρινής διοικούσας επιτροπής, αποφάσισε την ίδρυση παραρτημάτων του συνδέσμου σε διάφορες περιοχές της χώρας και ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα του θεολογικού εκπαιδευτικού χώρου. Στη συνέχεια η Γενική Συνέλευση προχώρησε στην διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του πρώτου ΔΣ. Μετά την διαλογή των ψήφων εξελέγησαν με αλφαβητική σειρά οι :
Α. Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1.Αμπατζίδης Θεόφιλος
2. Αργυρόπουλος Ανδρέας
3. Κωνσταντίνου Μιλτιάδης
4. Μαυροκωστίδης Γρηγόριος
5. Μόσχος Δημήτριος
6. Ξυδιάς Βασίλειος
7. Παπαδόπουλος Γεώργιος
8. Παυλίδης Σάββας
9. Υφαντής Παναγιώτης

Β. Για την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. Καζλάρη Πηγή
2.Παπασωτηρόπουλος Χριστόφορος
3. Πλιάκου Ζωή

Στο αμέσως προσεχές διάστημα οι εκλεγέντες για το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσουν ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκρότησή τους σε σώμα.

Το Προεδρείο της Συνέλευσης :κ.Ηλιάδου,κ.Μουστάκας και κ. Αντωνόπουλος.Στο βήμα ο συνάδελφος από την Πάτρα κ.Παπασωτηρόπουλος Χριστόφορος


Ο συνάδελφος κ. Μαυροκωστίδης Γρηγόρης από τη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...