Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

π.Χαράλαμπος Παπαδόπουλος:Οι ζηλωτές και φανατικοί "χριστιανοί"....







Οι ζηλωτές και φανατικοί "χριστιανοί" είναι άνθρωποι με απίστευτη ανέκφραστη επιθετικότητα που απλώς την έντυσαν με τον μανδύα της θρησκείας. Και μόνο η ταραχή του προσώπου τους, η απουσία αρμονίας στο βλέμμα τους είναι δηλωτικό της εσωτερικής διαμάχης, που απλώς προβάλλεται εξωτερικά σε πρόσωπα. Ο ευατός τους απλώς καθρεπτίζεται και φανερώνει το εσώτερο χάος.


(το αλίευσα σήμερα από το facebook)

2 σχόλια:

  1. Αν θεωρούνται φανατικοί αυτοί που ακολουθούν τούς νόμους των Αγίων Πατέρων αναλλοίωτους , τότε ναι έτσι είναι.. 'Αλλωστε μόνο από το όνομα Ζηλωτές φαίνεται το ποιόν των ανθρώπων αυτών (ζήλος=
    η επιθυμία να εκτελέσεις μια εργασία κατά τον καλύτερο τρόπο, η όρεξη, ο ενθουσιασμός για τη δουλειά και η αφοσίωση σ' αυτήν http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B6%CE%AE%CE%BB%CE%BF%CF%82 )και εσάς τους νεοτεριστές δεν σας συμφέρει καθόλου! Απορώ πως ακόμη δέχεστε και τους αποκαλείτε έτσι!! Ίσως έπρεπε να "κρύψετε" το όνομα αυτό όπως προσπαθείτε να κρύψετε και τα θαύματα που γίνονται στις γιορτές των αγίων που δυστυχώς για εσάς ο Θεός τα φανερώνει στις πραγματικές τους εορτές, στις ημερομηνίες που "αστρονομικά" ήταν λάθος για εσάς 13 ημέρες μπροστά δηλαδή.. Ξέρετε εσείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΠΩΣ Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΑΠΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ή ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΟΡΤΑΖΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΝΗΣΤΕΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΟΥΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...