Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Πολλά κενά Θεολόγων στα σχολεία!




Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Θεολόγων

                                                         Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2014


Θέμα: Κενά Θεολόγων

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε και να αποσαφηνίσουμε τα στοιχεία σχετικά με τις κενές θέσεις Θεολόγων στα σχολεία.
Μετά από διαδικασία και ενημέρωση από τα ΠΥΣΔΕ των νομών, ο αριθμός των κενών θέσεων Θεολόγων μέχρι σήμερα και όπως παρουσιάζονται μέσω των Διευθύνσεων, ανέρχεται στα 80. Παρόλα αυτά στις 17 Σεπτεμβρίου 2014 το Υπουργείο Παιδείας προέβη σε προσλήψεις μόνο δεκαοκτώ (18) αναπληρωτών Θεολόγων,  για την κάλυψη των κενών και την ομαλή λειτουργία των σχολείων στην Ελλάδα.
 Κρίνουμε, επίσης,  σκόπιμο να αναφέρουμε, ότι η διαδικασία καταμέτρησης και εξακρίβωσης των κενών από τις  διευθύνσεις δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.   Το σύστημα  myschool,  μέσω του οποίου φαίνονται τα πραγματικά κενά της κάθε σχολικής μονάδας πανελλαδικά, συνεχίζει να ενημερώνεται. Αυτό σημαίνει ότι τα κενά είναι πολύ περισσότερα.
Αιτούμαστε την έγκαιρη πρόσληψη επαρκούς αριθμού αναπληρωτών Θεολόγων, έτσι ώστε το μάθημα να διδαχθεί κανονικά από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Ας μην ξεχνάει το Υπουργείο, ότι κάποιοι συνάδελφοι από εμάς θα κληθούν να καλύψουν μια ύλη πάνω στην οποία οι μαθητές θα εξετασθούν πανελλαδικώς μέσω της Τράπεζας Θεμάτων. Επομένως, είναι ανάγκη να καλυφθούν άμεσα τα κενά.


Από το Δ.Σ του Πανελληνίου Συλλόγου Αναπληρωτών Θεολόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...