Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΤΡΙΚΑΛΩΝΤην Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012, στην αίθουσα Τελετών του 7ου Γυμνασίου Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους Θεολόγους καθηγητές των σχολείων της Β/θμιας Εκπαίδευσης των Νομών Τρικάλων και Καρδίτσας, ύστερα από πρόσκληση του νέου Σχολικού Συμβούλου ΠΕ01 κ. Δημητρίου Φύκα..
Εισηγητές στο σεμινάριο ήταν οι:
1. Δρ. Σταύρος Γιαγκάζογλου, ο οποίος ανέπτυξε τα καινοτομικά στοιχεία του Νέου Προγράμματος σπουδών του μαθήματος των Θρησκευτικών στο Νέο Σχολείο και απάντησε στις πάρα πολλές ερωτήσεις των συναδέλφων, που τέθηκαν στη συγκέντρωση.
2. Απόστολος Μπάρλος, ο οποίος παρουσίασε το θέμα: "Υλοποίηση του Νέου Προγράμματος", παρουσιάζοντας και αναλύοντας μια θεματική ενότητα από το νέο πρόγραμμα σπουδών του μαθήματος των Θρησκευτικών στο Γυμνάσιο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπεύθυνου Παιδαγωγικής Καθοδήγησης της Περιφέρειας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ Θωμά Πεχλιβάνη κλ. ΠΕ02   και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Θεόδωρου  Τσέλιου, κλ. ΠΕ01 και καθηγητών Θεολόγων από τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...