Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Η ισότητα και η ελευθερία, οι θεμέλιοι λίθοι του δυτικού πολιτισμού μέσα από το πρίσμα της Ορθοδοξίας


Κατασκηνωτικό Πενθήμερο του Συνδέσμου Νέων στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου

Το καλοκαίρι φέρνει μαζί του για μια φορά ακόμη την καθιερωμένη συνάντησή μας στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο  κατασκηνωτικό πενθήμερο που οργανώνει ο Σύνδεσμος Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου από τις 16 έως τις 21 Αυγούστου 2014 για νέους και νέες 18 - 40 ετών.

Το κεντρικό θέμα για φέτος θα είναι : « Η ισότητα και η ελευθερία, οι θεμέλιοι λίθοι του δυτικού πολιτισμού μέσα από το πρίσμα της Ορθοδοξίας». Μια ευκαιρία να συζητήσουμε και να αναζητήσουμε, να επικοινωνήσουμε και να βιώσουμε τη χαρά στα πρόσωπα των άλλων. Δύο εξαιρετικοί ομιλητές θα μας βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση του θέματος, ο π. Ανδρέας Κονάνος και ο π Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (π.Λίβυος). 

Δηλώσεις συμμετοχής (με τη δήλωση που επισυνάπτεται) θαγίνονται δεκτές έως την Τρίτη 5 Αυγούστου 2014 μόνο από το Νικόλαο Πολύζο στην ηλεκτρονική διεύθυνση polyzosvet@yahoo.gr και το τηλέφωνο 6930 78 98 26 (11-1 π.μ. και 7.30-9 μ.μ.). Οι δηλώσεις θα θεωρούνται έγκυρες εφόσον συνοδεύονται από αποστολή ταχυδρομικής επιταγής με το ποσό των 70 ευρώ στην παρακάτω διεύθυνση: Νικόλαος Πολύζος, Γιάννη Δήμου 110, Τ.Κ. 38221, Βόλος. Το ποσό δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης με υπαιτιότητα του συμμετέχοντος. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα σας περιμένουμε με χαρά!
Για τους οργανωτές,
π. Χρίστος Χαχαμίδης - Νικόλαος Πολύζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...