Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

παπά, θα σε γδάρω στο Σύνταγμα!
Σαν σήμερα κοιμήθηκε το 1988 ο παπάς του λαού,όπως τον αποκαλούσαν,π.Γεώργιος Πυρουνάκης.Στο ιστολόγιό μας έχουμε κατ' επανάληψη δημοσιεύσει κείμενα για το πρόσωπό του.Σήμερα θα ήθελα να υπενθυμίσω ένα περιστατικό που έχει να κάνει με τις διώξεις του επί χούντας.Για όσους δεν είναι γνωστό να αναφέρω ότι οι διώξεις του παπά-Γιώργη συνεχίστηκαν και μετά την πτώση της δικτατορίας.
Κάποτε λοιπόν ,ο Διοικητής της ΕΣΑ, αρχιβασανιστής Θεοφιλογιαννάκος προσπάθησε να συνετίσει τον π.Γιώργη.Απαιτούσε να σταματήσει να κηρύττει.Εκείνος αρνιόταν.Στο τέλος ο Θεοφιλογιαννάκος αγανακτισμένος του λέει:"Αν δε σταματήσεις θα μετανιώσεις πικρά.Εγώ ο ίδιος θα σε γδάρω με τα χέρια μου στο Σύνταγμα,αφού σου βγάλω τα ράσα...

"Για να μη ξεχνιόμαστε.Ποιος σημερινός επίσκοπος ήταν ιεροκήρυκας της Χωροφυλακής τα χρόνια της δικτατορίας;Ποιος διετέλεσε καθηγητής στις Αστυνομικές Σχολές και στις Σχολές των Στελεχών της Ασφάλειας στη Χούντα;Ποιος δηλαδή ήταν πνευματικά υπεύθυνος για τα Σώματα Ασφαλείας;;; Ο αρχιβασανιστής Θεοφιλογιαννάκος στο δικαστήριο. 

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΜΙΜΗΣΗΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΑΘΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...