Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΙΡΟΣ: Συνάντηση με το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ

                                                             






Χολαργός 10-10-2013

                                                                                                                 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλαίσιο υλοποίησης αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη [10 Οκτωβρίου 2013] στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων συνάντηση κλιμακίου του, στο οποίο συμμετείχαν οι  Α. Αργυρόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Δ. Μόσχος, Β. Ξυδιάς και Γ. Καπετανάκης, με αντιπροσωπεία της Θεματικής Επιτροπής Θρησκευμάτων του Τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ που την αποτελούσαν οι Γιάννης Αμανατίδης, βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος Κ.Ο για τα Θρησκεύματα, Μάκης Λυκόπουλος, υπεύθυνος συντονιστής θεματικής  Θρησκευμάτων και Κώστας Αλεξίου , μέλος θεματικής Θρησκευμάτων.
Οι εκπρόσωποι του συλλόγου μας ενημέρωσαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ιστορικό ίδρυσης του ΚΑΙΡΟΥ και τους σκοπούς του συνδέσμου,  ενώ στη συνέχεια ακολούθησε διεξοδική συζήτηση που αφορούσε στο περιεχόμενο, τη φυσιογνωμία και τη διδακτική του μαθήματος των Θρησκευτικών στο σημερινό δημόσιο σχολείο.
Η συζήτηση έγινε σε κλίμα ουσιαστικής κατανόησης με αποτέλεσμα οι δύο αντιπροσωπείες να καταλήξουν σε συμφωνία για την επανάληψη της συνάντησης, ώστε να δοθεί συνέχεια με την ανάλυση και εμβάθυνση  καίριων και ανοιχτών ζητημάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

                                                                                       Από το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...