Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. Θ.ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥΤο Υπουργείο Παιδείας για ακόμη μία φορά, διά στόματος του κ. Παπαθεοδώρου, πιάνεται «αδιάβαστο» ή συνεχίζει τον εμπαιγμό του εις βάρος μας. Αυτή τη φορά ισχυρίζεται (Αρ. Πρωτ. 138386/ΙΗ ) απαντώντας στην ερώτηση ( με αριθμό 2993/16-10-2012) της κ. Τζάκρη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ότι τα κενά των θεολόγων ανά την επικράτεια είναι μόλις 49. Εύλογη η ερώτηση για το πώς προκύπτει αυτό το νούμερο ενώ α) εκατό ( 100) περίπου θεολόγοι συνταξιοδοτήθηκαν φέτος και β) η Συντονιστική Ομάδα των Αδιόριστων Θεολόγων επικοινώνησε με τις περισσότερες Δευτεροβάθμιες της χώρας και τα κενά που συγκεντρώθηκαν είναι τουλάχιστον 124 . Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο κ. Υφυπουργός μας εμπαίζε
ι, υιοθετούμε καλόπιστα την εκδοχή ότι δεν έχει ενημερωθεί σωστά. Ως Εκπαιδευτικοί και ως Έλληνες Πολίτες ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από το Υπουργείο Παιδείας να απαντά στις σχετικές ερωτήσεις των βουλευτών αφού πρώτα ενημερωθεί ως οφείλει.
Ζητάμε από το Υπουργείο:
1) Να δώσει τα πραγματικά στοιχεία για τον αριθμό των Αναπληρωτών Θεολόγων του σχολικού έτους 2011-12 (πέρυσι διορίστηκαν 119 αναπληρωτές σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται ο κ. Υπουργός ) όπως επίσης και του σχολικού έτους που διανύουμε 2012-2013.
2) Να προβεί άμεσα σε προσλήψεις αναπληρωτών θεολόγων με βάση τα πραγματικά κενά, τα οποία είναι τουλάχιστον 124 ανά την Ελλάδα.
Κύριοι του Υπουργείου πιστεύουμε ότι θα πράξετε τα δέοντα γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ
e-mail επικοινωνίας: theologoi01@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...