Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Καθηγητά Ρεράκη ,πείτε μας ονόματα...






«Πήγα εγώ ο ίδιος σε ένα μητροπολίτη που είχε κάνει δηλώσεις υπέρ του Ορθοδόξου μαθήματος τις προηγούμενες μέρες. Όταν λοιπόν πήγα να τον επισκεφτώ, τον είχε επισκεφθεί νωρίτερα ένα στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας, αλλά τηλεκατευθυνόμενος πήγε εκεί, γιατί είχε κάνει τις δηλώσεις υπέρ του Ορθοδόξου χαρακτήρα του μαθήματος τις προηγούμενες μέρες, και όταν πήγα εγώ, α ξέρετε υπάρχουν δυνάμεις οι οποίες θέλουν να χαθεί το μάθημα των Θρησκευτικών και πρέπει να το βαπτίσουμε ,να το κάνουμε Θρησκειολογία, μην το παλεύετε το πράγμα, αφήστε το γιατί δημιουργείτε πρόβλημα και θα καταστραφεί ,θα χαθεί το μάθημα των Θρησκευτικών, μου είπε εμένα….» 

Αυτά τόνισε μεταξύ των άλλων ο καθηγητής Ρεράκης στην ημερίδα για το Μάθημα των Θρησκευτικών που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με θέμα "Το μάθημα των Θρησκευτικών στον καιρό της πανθρησκείας".

Ο καθηγητής Ρεράκης οφείλει να πει ονόματα. Να μας ενημερώσει ποιο είναι αυτό το "τηλεκατευθυνόμενο στέλεχος του Υπουργείου που ζητάει να γίνει το μάθημα θρησκειολογικό" και εξαπατά τους επισκόπους μας;;; Να μας το πει να το πληροφορηθούμε και να τεκμηριώσει βέβαια την καταγγελία. Δεν μπορούμε να  συζητάμε το μέλλον  του μαθήματος των Θρησκευτικών με όρους ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ( σου είπα ,του είπε κ.λ.π.) Εμπρός λοιπόν καθηγητά Ρεράκη πείτε μας ονόματα. Επίσημα και με στοιχεία, όπως οφείλει ένας πανεπιστημιακός δάσκαλος και μάλιστα της Χριστιανικής Παιδαγωγικής. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ. Με το μέλλον του μαθήματος δεν μπορεί να παίζει κανένας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...