Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Που θα φθάσει η "χριστιανανο"φασιστική αθλιότητα;;;;Ακόμη μια επίθεση των γνωστών κύκλων κατά του Σιατίστης


Δημοσιεύουμε αυτούσιο το σχόλιο του  Στόχου για τον Σεβασμιότατο Σιατίστης κ. Παύλο.Το γνωστό ύφος και ήθος ...των υπερασπιστών της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας.Ο χώρος του διαδικτύου είναι τα τελευταία χρόνια γεμάτος από κείμενα τέτοιας ποιότητας. Όποιος διαφωνεί με τα γνωστά κέντρα γνωρίζει την αντιμετώπιση που θα έχει.

13/12/12


ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ...!!!ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΣΣΑΛΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ...

Οπαδός της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς ήταν στα νιάτα του ο 55χρονος Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος Ιωάννου, που έχει αναλάβει εργολαβικά να πείσει τους Χριστιανούς ότι θα καταλήξουν στην Κόλαση, αν ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή! Το ομολόγησε ο ίδιος το περασμένο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 στην εκπομπή του Μανώλη Κοττάκη που μεταδόθηκε από την ΝΕΤ. Αμέσως μετά την Μεταπολίτευση, ο σύντροφος Ιωάννου ήταν ιερέας στο Μαντούδι της Εύβοιας και η τοπική αστυνομία τον παρακολουθούσε επειδή έκανε συνέχεια παρέα με Αναρχοαριστερούς: «Και οι δύο ψάλτες μου στην εκκλησία ήταν Αριστεροί», δήλωσε με υπερηφάνεια ο Άγιος Σιατίστης στον Κοττάκη!..

Ο δεδηλωμένος κομμουνιστής Παύλος Ιωάννου, επανέλαβε και στην ΝΕΤ την επίθεσή του στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως είναι ο Δούρειος Ίππος για να αλωθεί η Εκκλησία από τους Νεοειδωλολάτρες κι ότι όποιοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, δεν μπορεί να είναι Χριστιανοί. Αντίθετα, Χριστιανοί μπορούν να είναι όσοι ψηφίζουν ΚΚΕ, Σύριζα και Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά!..

Ξεπερνώντας τον εαυτό του, ο Άγιος Σιατίστης δήλωσε στην ΝΕΤ πως καθόλου δεν τον πειράζει που ο Αρχηγός του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας δεν έχει παντρευτεί την γυναίκα των δύο του παιδιών, Περιστέρα Μπαντζάνα, και δεν θέλει να βαφτίσει τα δύο του παιδιά! Τέλος, ο κομμουνίσταρος Παύλος Ιωάννου επιτέθηκε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο, γιατί έχει απύλωτο στόμα και έβρισε χυδαιότατα τον Αλβανό σκηνοθέτη του Corpus Christi, Λαέρτη Βασιλείου!...

"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"

http://www.stoxos.gr/2012/12/blog-post_2900.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...